Korab Shaqiri I Drejtohet Adelinës: ‘I Thu Vetes Divë E Sdi Me Këndu Live’ (VIDEO)

Lajme nga Bota


Korab Shaqiri e ka th umbuar në mënyrë direkte këngëtaren Adelina Ismaili. Adelina Ismaili ishte e ftuar në emisionin ‘E diell’ aty ku edhe këndoi një pjesë të këngës së saj ‘Ku ma ke’ së bashku me Fjoralba Ponari.


Menjëherë pasi intervista u sh përnda kudo, ishte këngëtari Korab Shaqiri ai i cili e ka th umbuar publikisht këngëtaren shqiptare. ”Avv diva i thu vetes e nuk di këngën tënde ta këndosh live, m arre. Mjer kush t’dëgjon ty moj vajzë”, ishin fjalët e Korabit në I nstastory. Korab Shaqiri e ka thu mbuar në mënyrë direkte këngëtaren Adelina Ismaili, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *