Konsiderohet nusja më e veçantë në Kosovë – kush është Monda?

Lajme nga Bota

Njerëzit që janë ndryshe, përherë janë të veçantë, unik dhe bien në sy.


E tillë është edhe Monda, kosovarja që u bë pjesë e mediave rozë për shkak të mbipeshës dhe lidhjes së saj me Flamurin.

Çifti, jetojnë në Zvicër dhe duken shumë të lumtur përkrah njëri tjetrit, pavarësisht paragjykimeve nëpër të cilat kalojnë, shkruan “Kosovarja”.

Një është e sigurtë, çifti nuk merren me fjalë dhe jetojnë të lumtur pranë njëri-tjetrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.