KLODIAN RASHA PËRCILLET PËR NË BANESËN E FUNDIT, VËLLEZËRIT E TIJ TË ARDHUR NGA ANGLI MEZI MBAJNË VETEN NË KËMBË NGA DH IMBJA: I MORI JETËN PO LICIA NË LULE TË MOSHËS!

Lajme nga Bota

Klodian Rasha, 25 vjeçari i vr arë dje nga një efektiv i F orcave Shqiponja përcillet për në banesën e fundit. Pamjete mësipërme janë regjistuar pak më parë në Laprakë, aty ku i riu ketonte.


Familjarë të shumtë, të afërm të familjes Rasha, shok të Klodianit kanë shkuar paraditen e sotme në shtëpinë e 25 vjeçarit për t’i dhënë lam tumirën e fundit. Disa prej shokëve të tij, janë shprehur se dy orë para ngjarjes së rëndë kishin qenë me shokun e tyre në kafe.

Ndërkohë, edhe vëllezërit e Klodianit kanë ardhur nga Anglia dhe të këputur nga dhi mbja për të vëllanë mezi qëndrojnë në këmbë dhe familjarët e tjerë u qëndrojnë pranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *