Kjo zonjë është gruaja e Ilir Shaqirit

Lajme nga Bota


Legjenda e muzikës, Ilir Shaqiri, i ka dhënë shumë botës së artit në vend, duke u shndërruar në një nga figurat më emblematike të muzikës dhe artit shqiptar, shkruan “Kosovarja”

Ilir Shaqiri ka krijuar këngë të mëdha, paraqitje dinjitoze në festivale e shumë koncerte.

Ndonëse i pa krahasueshëm në muzikë e vitet e fundit edhe në botën e letrave, Ilir Shaqiri asnjëherë nuk e ka pasur dëshirën e madhe të jetë i ekspozuar.

Madje, pak njerëz dijnë shumë për jetën e tij përtej muzikës dhe letërsisë, shkruan “Kosovarja”.

Ne, ju njohim me zonjën e Ilir Shaqirit, personin e zemrës. Kjo zonjë është gruaja e Ilir Shaqirit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *