“Kjo Që Më Ndodhi Mua Mos I Ndodhtë Askujt!” E Fektivi I Kerkon F Alje Familjes Rasha

Lajme nga Bota


E fektivi i fo rcave “Shqiponja”, Nevaldo H. është shfaqur i pe nduar në ambientet e Gjy katës së Tiranës, e cila caktoi masën e sigurisë “a rrest me bu rg”.


Gjatë seancës gjyqësore, 31-vjeçari ka kërkuar të ishin të pranishëm edhe familjarët e Klodian Rashës, të riut që qël loi pak ditë më parë, në mënyrë që t’ju kërkonte ndjesë publikisht.
“Kam v rarë një njeri, merrni ç’masë të doni. Dua të jetë edhe familja e tij këtu, t’ju kërkoj ndjesë publike”, ka de klaruar ai.

Përgjatë gjithë seancës, ku u dha masa e sigurisë “ar rest me bur g”, polici nuk e ka ngritur kokën lart dhe gjatë gjithë kohës ka qëndruar me sytë poshtë.
“Kjo që më ndodhi mua mos i ndodhtë askujt!”, është shprehur ndër të tjera ai.

Ndërkohë, avokati i policit ka kërkuar një masë më të butë për klientin e tij për shk ak se ky i fundit ka shprehur pe ndesë për ak tin e kryer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *