Kjo nuk pritej/ Sindi i thotë hapur PO Atdheut

Lajme nga Bota


Në “Pr’Puthen” pati një takim 4 minutësh, mes Rinianit dhe Sindit, pasi kjo e fundit kishte shprehur dëshirën për të pasur një takim me djalin nga Mirdita gjatë kësaj jave.


Mirëpo Riniani nuk pranoi që takimi mes tyre të vazhdonte për 4 minuta të plota, pasi pa u stepur fare tha se nuk ka tërhéqje ndaj Sindit.

Ai i tha Sindit se nuk e shikon dot si partneren e tij të ardhshme dhe se ata të dy mund të jenë thjesht dy miq shumë të mirë.
Pas fjalëve të Rinianit takimi u mbyll brenda më pak se 3 minuta.

Sigurisht që kjo bëri bujë, sepse nuk kishte ndodhur më herët në emision, por siç duket Sindi nuk e ka përjetuar keq refuzimin e Rinianit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *