Kjo Nuk Pritej, Bleona Qereti Bën Atë Që Askush Nuk E Mendonte. Foto

Lajme nga Bota


Këngëtarja e njohur shqiptare Bleona Qereti ka dhënë një mesazh për të gjithë ndjekësit e saj në rrjetet sociale.


E veshur me uniformë in fermiereje, ajo ka thënë se të gjithë duhet të bëjnë v.ak.si.nën. Vetë ajo e ka marrë do zën e parë, ndërsa thotë se ndihet shumë mirë. “Është koha për ta mundur atë një herë e mirë”, ka shkruar Bleona.

“Fotoja është bërë nga filmi që kam xhiruar muajin e kaluar, i cili nuk ka dalë akoma, por dua të tregoj mirënjohjen time për mjekët.

Shërbimi juaj vetëmo hues ndaj komunitetit më të madh po na ndihmon të gjithëve të kalojmë këto periudha të vë shtira.

Ju keni mbështetjen time dhe vlerësimin e përzemërt për gjithçka që bëni”, ka shtuar më tej Bleona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *