Kjo fotografi e tregon raportin që ka Ariana me vjehrrin e saj

Lajme nga Bota


Kjo fotografi e tregon raportin që ka Ariana me vjehrrin e saj

Ariana Fejzullahu është një ndër femrat më të percjellura në çdo situatë.

Ani pse nuk njihet për ndonjë aspekt profesional, shumicën e kohës ajo kalon në lajm, shkruan “Ko so var ja”.

Duke qenë një person i thjeshtë dhe mjaft e afërt, ajo këtë e vërteton shumë herë.

Në një imazh, ku shihet duke shkrepur selfie bashkë me Sabriun në hapësirën e liftit Ariana tregon se sa raporte të mira ka me vjehrrin.

Theksojmë, ajo dhe Ermali janë prindër të katër fëmijëve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *