Kjo është shtëpia luksoze e Labit në Pejë (FOTO)

Lajme nga Bota


Kjo është shtëpia luksoze e Labit në Pejë
Moderatori Labinot Gashi, është nga Peja e bukur, qyteti me ajër të pastër e rrëzë bjeshkëve të Rugovës.

Labi, prej shumë vitesh e ka braktisur qytetin e lindjes, duke u vendosur në Prishtinë, ku edhe punon e vepron, shkruan “Kosovarja”.


Moderatori, në këtë periudhë të pandemisë, po rri më shumë në Pejë, nga ku edhe ka postuar video e foto kohë pas kohe, duke treguar se po ja kalon mirë.

Sot, Labi na ka njohur me shtëpinë e tij në qytetin e lindjes. Shtëpi, oborr dhe ajër të pastër.

E, çka të kërkosh më shumë?/Kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.