Kjo është nëna shqiptare që humbi jetën në aksident,Ia раѕ një vajzë të vogëI (FOTO)

Lajme nga Bota


Një 30 vjeçare me origjinë shqiptare ka hum bur jetën në një aks ident rrugor që ndodhi natën e shkuar në Celle Ligure në Itali.

Denada Nerjaku banuese në Vado Ligure, u plagos rëndë në aks identin rrugor që u regj istrua në autostradën A10, kur automjeti i saj u për plas ballë për ballë me një mjet të to nazhit të rëndë.


Gruaja e re, u transportua me urgjencë në spital në Santa Co rona në Pietra Ligure me anë të një helikopteri. Pas u stabilizua, u shtrua në njësinë e kujdesit intensiv, ku vdi q gjatë natës.

Traumat e ndryshme të shkaktuara nga për plasja e dhun shme, të cilat gjithashtu i kishin shka ktuar asaj hem orragji të rëndë, ishin fa tale për jetën e saj.

Prokuroria lokale ka hapur një hetim për aksi dentin fatal. Të dy automjetet e përf shira në aks identi në autostradë janë nën sekuestro dhe po vëzh gohen nga het uesit, të cilët po rin dërtojnë dinamikën e saktë të inc identit, shkaqet dhe përgjegjësitë e për plasjes së tme rrshme që i kushtoi jetën gruas së re.

Denada Nerjaku lë një vajzë të vogël, përveç vëllait të saj i cili është gjithashtu banor i zonës së Savonës./panorama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *