Kjo është nëna e Fifit

Lajme nga Bota


Kjo është nëna e Fifit. Këngëtarja Filloreta Raçi, për të gjjthë e njohur si Fifi, po lë gjurmë në botën e muzikës, duke sjell këngë mjaftë të dëgjuara, shkruan “Kosovarja”. Fifi, për të ndërtuar një karrierë të sukseshme e intenzive, po jeton prej vitesh në kryeqytetin e Shqipërisë, në Tiranë.

Pra, këngëtarja për hirë të karrieres dhe profesionit si këngarare, po qëndron larg familjes e personave të saj më të dashur. Ne, ju njohim me njeriun më të shtrenjtë për Fifin, nënën e saj, personin që ka besuar gjithmonë në talentin dhe aftësitë e të bijes, që sot me gjithë mend është yll, shkruan “Kosovarja”, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *