Kjo është motra e Labit të cilën nuk e keni parë kurr,një pejane e bukur/FOTO

Lajme nga Bota


Kjo është motra e Labit të cilën nuk e keni parë kurr,një pejane e bukur/FOTO


Agnesa Gashi nuk është emër i panjohur për publikun kosovar.
Dikur edhe producente krahë vëllait, e po ashtu edhe pjesë e modelimit, ndaj edhe nuk është lehtë për ta harruar, shkruan “Ko so var ja”.
Jo rrallë herë është shkruar për motrën e Labinot Gashit moderatorit më të famshëm e njëherit më të mirë të kësaj fushe.

E si të mos shkruhet për të kur me postimet që hedhë në instagram sigurohet që të marrë vëmendje 100 përqind.
Sikur me këtë imazhin e fundit në të cilin u shfaq shumë elegante dhe e bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *