Kjo është Hatixhja, shoqja e ngushtë e Linda Morines

Lajme nga Bota

Kjo është Hatixhja, shoqja e ngushtë e Linda Morines. Dikur kishte një interesim të jashtëzakonshme për Linda Morinen, e cila bëri përshtypje me këngët e saj dedikuar figurave publike, shkrua “Kosovarja”.

Dikush qeshte e dikush qante, dikush e pëlqente e dikush e kritikonte, por Linda ia doli të bëhej e famshme. Linda, që ka provokuar edhe shumë të qeshura, së fundi e ka ulur aktiviterin në rrjete sociale, që dikur e kishte hiperaktiv. Linda, na ka prezantuar me shoqen e saj, Hatixhen. Cila po iu duket më e mirë? Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *