Kjo është fytyra e motrave Mustafa gjatë sezonës së verës

Lajme nga Bota


Motrat Mustafa janë ndër këngëtaret më të dalluara në mediat rozë.

Pasi që kanë një përkushtim të madh tek vetja, në çdo kohë duken bukur dhe tërheqin vëmendje, shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë të ngarkuara në karrierën që kanë, shumicën e kohës shfaqin momente duke treguar atmosferën që krijojnë.

Në këtë imazh të fundit, duket se janë lodhur nga kjo sezonë e ngjeshur pasi që fytyra e tyre duket tejet e lodhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *