Kjo është dhurata që pranoi Zëri për ditëlindjen e 2-të

Lajme nga Bota


Kjo është dhurata që pranoi Zëri për ditëlindjen e 2-të. Dhuratat që pranoi Zëri për ditëlindjen e 2-të.


Çifti i njohur i estradës, Gjiko dhe Elita, gjatë ditës së djeshme kanë fëstuar ditëlindjen e 2-të të djalit të tyre, Zërit.

Shkaku i situatës, për të nuk u organizua një festë e e madhe siç edhe do bëhej në kohë normale por sërish, nuk mbeti pa një event në familje.

Në kushte shtëpie, Zëri duket të jetë lumturuar shumë me dhuratat.

Dhuratat të cilat i parnoi dje Zëri mund t’i shihni më poshtë, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *