Kjo është arsyeja pse ‘Buqja e Familjes Moderne’ nuk u M artua kurrë, do iu lë mend..

Lajme nga Bota

Është ndër aktoret me të dashura për publikun shqiptar. Dashamirët e teatrit e njohin si aktorja që shkëlqen në çdo shfaqje, që e realizon mrekullisht çdo rol. Ka me dhjetëra role të luajtura me s ukses në teatër, film, televizion, por nuk është aspak mediatike, nuk i pëlqen të ekspozohet.

Xhejlane Godanci ka vendosur të rrijë larg medies, por edhe larg meshkujve. Ndonëse në të 50-tat, ajo është beqare dhe nuk flitet për ndonjë mashkull në jetën e saj. Pse? Cila është arsyeja?

Burime të afërta me aktorën thonë se është karakteri i fortë i Xhekit që i mban pak larg meshkujt. E, këta të fundit duan më shumë të kenë të bëjnë me femra pa shumë pretendime, pra jo si Xhejlanja dhe femrat e tjera të forta që ja dalin vetë në jetë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *