KJO BUKUROSHE ËSHTË NËNA E DAFINA ZEQIRIT

Lajme nga Bota

Jo rastësisht Dafina Zeqiri konsiderohet si këngëtarja më unike në tregun muzikor.

Këtë e dëshmojnë projektet dhe interpretimet e saj të veçanta, si ai i fundit ‘Duro’ duke shenuar menjëherë rekord në platformat e muzikës.

Dafina pëlqehet shumë edhe për bukurinë që posedon që me bindje të plotë e paska trashëguar nga e ëma.
Kjo bionde kaq e re dhe e bukur është nëna e Dafit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *