Këto ishin kërkesat e fundit të Cimës para se të ndërron jetë

Lajme nga Bota

Fëmijët e humoristit të mirënjohur Rasim Thaçi-Cima kanë ndarë momente nga ditët e fundit të tij.


Nd’rrimi i Natës në Klan, solli një rrëfim të tre fëmijëve të aktorit të madh shqiptar, Rasim Thaçi – Cima, i cili ndërroi jetë sot një muaj.

Adelina, Burimi dhe Artani treguan shumëçka për babanë e tyre të ndjerë, nga kujtimet që kishin bashkë e deri tek kërkesat e fundit që humoristi i kishte para se të vdiste.

Në videon më poshtë do të kuptoni shumëçka nga jeta e tij si burrë dhe baba i tre fëmijëve të cilët e kujtuan me lot në sy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *