KËTË METODË PËRDORË ERMALI QË TË DUKET MË I GJATË SE ARIANA

Lajme nga Bota


Ermal Fejzullahu dhe Ariana janë ndër çiftet më të dalluar në mediat rozë.

Duke publikuar imazhe të shumta në rrjete sociale, gjithmonë kalojnë në lajm.

Pasi që ka një stil të dalluar, Ariana në të shumtën e kohës mbetet një shembull për të gjitha femrat.

Në këtë imazh që po relaksohen në Dubai, Ermali ka gjetur metodën se si të duket më i gjatë se gruaja e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *