Këtë gjë duhet të hidhni në lavatriçe që t’i mbani rrobat si të reja

Lajme nga Bota


Pastrimi i rrobave eshte nje proces qe shume njerez e urrejne. Disa njolla nuk mund te largohen edhe nese perdorni detergjentet me te mire. Sot mund t’ju themi qe mjaft shpenzuat para!


Perberesi qe kushton shume pak , qe i ben rrobat tuaja te fresketa dhe qe u jep arome freskie eshte uthulla. Por cilat jane arsyet qe pse duhet te perdorni uthull ne larjen e rrobave?

Keto mund t’i lexoni me poshte:

1.Para se te vendosni lavatricen hidhni nje gjysem gote me uthull ne rrobat tuaja. Uthulla e bardhe zvogelon çdo mbetje detergjenti pas larjes, mbron ngjyren e rrobave tuaja dhe rrit fuqine e detergjentit te rrobave.


2. Ne vend te zbutesit te rrobave ju mund te perdorni edhe pak uthull. Hidhni uthull ne ndarjen e caktuar te lavatrices dhe ajo do te siguroje te njejtin efekt si zbutesi. Madje perdorimi i saj nuk demton mjedisin dhe zbut rrobat.

3. Njollat e deodorantit dhe djersa nga rrobat e bardha largohen nga acidi qe gjendet tek uthulla.

4. Lekura juaj e ndjeshme mund te acarohet nga detergjentet ne forme pluhuri qe lene mbetje ne rroba pas larjes.Per te parandaluar kete gjene shtoni gjysme gote me uthull te bardhe te rrobat tuaja.

5. Uthulla e bardhe gjithashtu neuralizoni erera te pakendshme si tymi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *