Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që ua mori jetën babai i tyre, erdhën për festa nga Zvicra

Lajme nga Bota


Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që ua mori jetën babai i tyre, erdhën për festa nga Zvicra


Personat që shihni në foton më lart janë dy vëllezërit, që u vr anë nga i ati në Kosovë, mbrëmjen e sotme.

Ngjarja e rëndë u regjistrua në fshatin Pozhoran të Komunës së Vitisë, ku burri v rau gruan, 2 djemtë dhe më pas veten

Autori është identifikuar si Fetah Zuka, ndërsa kanë mbetur vik timë Makfire Zuka dhe dy djemtë e tij, Arbër dhe Hamdi Zuka.

Babai fillimisht ka që ll uar djalin, ndërkohë që djali tjetër ka tentuar që të ikë, po që nuk ka arritur t’u shpëtojë pl umbave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *