Këta janë 5 anëtarët e familjes shqiptar që humbën jetën nga Covid-19, rrëqethin me dedikimet: Në jep fuqi AIIah ne që jemi gjaIIë!

Lajme nga Bota

Covid-19 po lë p l agë të rë nda në familjet kosovare. Pesë anëtarë të familjes Basha dhe një i afërm i tyre nga Koretini i Kamenicës v di qën si pasojë e infektimit me këtë virus.

Familjarët e saj i ka kujtuar, Zyrafete Basha. Ajo me një postim prekës ka kujtuar pesë familjarët që i humbi nga ky virus.

“Të humbasësh të dashurit tuaj është sp rovë dhe harrimi i tyre është i pamundur, i kujtoj ata dhe sytë lotojnë nga malli për t’i takuar, pastaj natyrshëm lutemi: O Allah! Na bashko ne Xhennet me të gjithë ata që u larguan nga ne ! O Allah for coje çdo zemër që është sprovuar me ndarjen nga të dashurit dhe stolise me durim të bekuar! Pushoni të qetë GJYSHE, BABI, XHAXHI, HALLA dhe DAJË. InshaAllah takomi në Xhennet së bashku siç e kaluam 1 muaj duke u munduar t’ju shpëtojmë nga Covid-19 por fatkeqsisht nuk ia dolëm, se Zoti ju deshti më shumë se ne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *