Kështu vishen Meda me Lulën kur shkojnë në dasmë

Lajme nga Bota

Meda dhe Lulja janë ndër çiftet më të komentuar në mediat rozë.


Dyshja me postime të shumta në rrjete sociale, në shumë aspekte kalojnë në lajm.

Me një përkushtim të madh që kanë tek publiku, në çdo moment janë të ndjekur për veprimet që bëjnë.

Pasi që njihen për stilin e veçantë, kudo që janë dallohet me përzgjedhjen që bëjnë, shkruan Kosovarja.

Këtë herë, me një moment nga hëpsira e dasmës shihen se sa bukur janë kombinuar çifti në fjalë.

Theksojmë, ata janë prindër të katër fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.