Kështu u hallakaten dhe e morrën malin të bijat e Shyhretes

Lajme nga Bota


Janë të njohura, të dashura dhe shumë të pëlqyera nga një audiencë e madhe.


Të bijat e këngëtares së mirënjohur Shyhrete Behlulit, Njomza, Gresa dhe Engjellusha duket të zotojnë shumë mirë famën dhe emrin e tyre të njohur ashtu sikurse e ëma.

Ato janë bërë të adhuruara dhe të ndjekura njësoj sikur Shyhretja, hiç më pak as me shum
Gjithmonë del diçka për të qarkulluar emri i tyre në mediat rozë, ashtu sikurse sonte ku Njomza dhe Gresa i ndezën rrjetet me paraqitjet e tyre.

Ato morrën pjesë në një ahengj, ku ishin rregulluar e ishin veshur me fustana madhështor.
Aq shumë madje iu ka hyrë vetja në qejf, sa e bëjnë namin me postimet e fotografive, duke e përfshirë kështu edhe bashkëshortin e Njomzës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *