Kështu kujdeset për nipin Shyhrete Behluli

Lajme nga Bota


Kështu kujdeset për nipin Shyhrete Behluli.Shyhrete Behluli ka treguar se në kohën kur ishte nënë, ishte në kulmin e karrierës dhe angazhimeve personale.


Dhe, në këtë kohë nuk ka pasur shumë mundësi të kujdeset për fëmijët, për çka e ka falënderuar vjehrrën, por edhe vajzën e madhe. Pra, Shyhretja teksa bënte karrierë, fëmijët i kishte të sigurt.

Sot që është gjyshe, sërish është mjaftë e famshme dhe e angazhuar. Në këtë foto, Shyhretja shihet me nipin e saj, gjegjësisht me djalin e vajzës së madhe, Njomzes, shkruan “Kosovarja”. Një gjyshe për merak, apo jo? Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *