KËSHTU IA URON DITËLINDJEN ERMAL FEJZULLAHU VËLLAIT NË GURBET

Lajme nga Bota


Ermal Fejzullahu gjjthmonë është treguar i hapur me publikun, duke treguar shumë nga jeta e tij në përgjithësi.


Ermali, ka treguar se pandemia e ka dëmtuar rëndë muzikën dhe gjithçka, por në anën tjetër, ai duket se e ka shijuar mjaft këtë kohë.

Ermal Fejzullahu ka lindur e është rritur në një familje këngëtaresh.
Pos Sabriut, me muzikë është marrë e vazhdon të merret edhe vëllai i tij i madh, Atmendi.

Armendi, djali i Sabri Fejzullahut e vëllai i madh i Ermalit, sot feston ditëlindjen, për çka është uruar përzemërsisht nga Ermali.
Armendi, bashkë me familjen prej vitesh jeton larg Kosovës, gjegjësisht në Londër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *