KËSHTU E URON VJEHRRA ARIANËN PËR BIZNESIN E RI

Lajme nga Bota

Ariana Fejzullahu me veprime të shumta ka arritur që të tërheqë vëmendje tek mediat rozë.

Gruaja e këngëtarit të njohur Ermal Fejzullahut është e dalluar për stil të veçantë duke qenë gjithmonë shembull për vajzat e tjera.

Këto ide unike Ariana shumë shpejt do t’i ndaj publikisht, e cila pritet që të hap biznes të ri.
Në këtë fillim të këtij drejtimi ajo pranoi urime të shumta nga miqt dhe familjarët.

Por, nuk mungoi as urimi i vjehrrës duke mos dyshuar në punën e Arianës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *