Kështu duket në punë gruaja e Nexhatit

Lajme nga Bota


Xhevahire Osmani është e njohur si gruaja e Nexhat Osmanit.

Ajo përmes publikimeve të shumta në rrjete sociale, shpesh kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Edhe pse nuk njihet për anën profesionale, Xhevahirja shumicën e kohës qëndron aktive në lajmet rozë. Sot, me një foto të publikuar nga ambient i punës ajo shihet më e thjeshtë se kurr, dhe e përkushtuar plotësisht në punën e saj. Theksojmë, çifti janë të dalluar duke shfaqur shpesh lumturinë familjare që kanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *