Kështu duket me flokë të mbjellura burri i Adelinës

Lajme nga Bota


Kështu duket me flokë të mbjellura burri i Adelinës
Përveç vetës Adelina ka filluar t’i bëj ndrydhime edhe burrit.

Ajo duke qenë aktive me postime të shumta, gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.
Këtë herë, në imazhin e publikuar shihet që burri i saj ka mbjellur flokët dhe duket krejt ndryshe.

Gjithashtu, me përkujdesjen në fizikun çifti duken të mrekullueshëm.
Për më shumë, shikojeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *