Kështu duket Elvana Gjata pa photoshop

Lajme nga Bota


Kështu duket Elv ana Gjata pa photoshop
Sapo i ka dhënë dritën e gjelbërt një projekti muzikor, këngës me titull “Thirr”, një baladë melankolike e kënduar me zemër nga kën gëtarja, shkruan “Ko so va rja”.


Elvana duket pak në skenat e videoklipit të thjeshtë, por aq sa shihet, këngëtarja shfaqet bukur.

Këngëtarja, si shumë nga koleget e saj të estrades, ka ndryshuar shumë. Ndërhyrjet në portret, kamë bërë që ajo të duket më ndryshe dhe më bukur.
Por, ndryshe nga të tjerat, Elvana Gjata nuk përdor shumë filtera. Në një foto pa asnjë korrektim, këngëtarja duket shkëlqyeshëm.Ko so va rja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *