Kështu dukeshin motrat Mustafa në shkollë fillore

Lajme nga Bota


Kështu dukeshin motrat Mustafa në shkollë fillore. Motrat Muatafa e nisën rrugën e muzikës që në moshë fare të re, që kur ishin ende filloriste.


Ishte fillimisht Safetja ajo që këndoj, e më pas rrugës së saj shkoj edhe Sahidja. Ato, u piketuan si vajza shumë të sukseshme.

Motrat, shpejtë u bë duo e parë e motrave të muzikës popullore, madje edhe sot mbesin më të popullarizuarat e angazhuarat.

Rikthehemi në kohë dhe e kujtojmë se si është dukur në shkollë fillore këngëtarja Sahide Mustafa, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë , shkruan “K o s o v a r j a”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *