Kështu dukej Merita kur ishte e re dhe e dobët

Lajme nga Bota


Merita dhe Nysreti janë ndër çiftet më të dalluar në mediat rozë.

Pasi që janë të njohur në skenën muzikore, kureshtje të madhe zgjojnë edhe rreth jetës private, shkruan “Kosovarja”.
Janë imazhet e tyre të shumta që sjellin për ndjekësit, duke kaluar shpesh në lajm.

Këtë herë, me një moment kur ishin të ri shihen se sa të bukur dhe të dalluar kanë qenë edhe në atë kohë dyshja në fjalë.

Kujtojmë, tash janë prindër të tre fëmijëve dhe secilin njihen për profesionet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *