Kështu dukej “Feka” i “Kafeneja jone” kur ishte student

Lajme nga Bota


Kështu dukej “Feka” i “Kafeneja jone” kur ishte student. Aktori i njohur kosovar ka postuar një imazh që nuk e kemi parë.


Në profilin e tij zyrtar në Facebook, është aktiv me postime të shumta shpesh edhe komenton ngjarjet e ditës që ndodhin në fushën e politikës.

Së fundi, ka publikuar një fotografi nga arkiva në kohën kur ka qenë në studime bashkë me aktorin Luan Jaha dhe dy të tjerë.

“Foto gjate studimeve”, ka shkruar në imazh.

Për dallim se si duket sot, aktori siç shihet ka qenë shumë i ri në vitet 1991-1992.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *