Kërkoi Përjashtimin E Elvisit, Arjan Konomit Nuk I Del E Keqja Me Konkurrentin…

Lajme nga Bota

Një debat i as hpër nisi ditën e djeshme në “Përputhen”, për një foto të postuar në Instagram nga Elvisi.

Postimi i Elvisit

Ky postim, i shoqëruar dhe nga një litar, ishte për Antonelën.Konkurrentja shpërtheu lot, ndërsa Arjan Konomi kërkoi përjashtimin e Elvisit nga programi.

“Mu kujtua një film “Burrat që urrejnë gratë”. Ti Loco me këtë që ke bërë, unë kërkoj të përjashtohesh nga emisioni. Ple hra si puna jote duhet të përjashtohen. Qërrohu nga ky program ose nuk e di ç’do bëj. Je në një emision dhe keni kurajon të tregoni litarin, po në realitet çdo bëni ju”, tha opinionisti.

Konomi nuk e ka lënë me kaq. Ai ka reaguar sërish në rrjete sociale.

“Një njeri që bën policin, hetuesin, prokurorin, bën gjyqin, merr vendimin, cakton dënimin dhe formën e ekz ekutimit! Sa i zgjuar paska qenë ky njeri!”, ka shkruar Konomi me ironi.

Më tej, ai ka bërë një status tjetër, ku e ka cilësuar Elvisin si “mendje kri min ale”.“Një litar për varje si dënim për një puthje. As një mesjetë inkuizicioni nuk e bënte. E bën vetëm një mendje kriminale (i bindur plotësisht”, ka shkruar opinionisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *