Këngëtarja Çiljeta Xhilaga humbet njeriun e dashur, rrëqeth me fjalët: Ke qenë shumë i shtrenjtë për ne u prefsh në xhenet!

Lajme nga Bota


Ditën e sotme, u nda nga jeta në moshën 84-vjeçare një nga figurat më të shquara të komunitetit shqiptar në SHBA, Skënder Xhilaga.

Vajza e tij Emilie Xhilaga, ka treguar se inxhinieri ndërroi jetë në Kosta Rika, ku kishte udhëtuar për të kaluar Vitin e Ri.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Çiljeta Xhilaga, ka zbuluar se ka pasur lidhje g jaku me të ndjerin. Në Instagram, Çiljeta ka ndarë fotografinë e një lajmi dhe përkrah ka shkruar:

“Lamtumirë, ke qenë shumë i shtrenjtë për ne! Xhaxh Skënder Xhilaga qofsh i Xhenetit”.

Skënder Xhilaga ishte një inxhinier dhe ndërtues i njohur, një aktivist i shquar i çështjes kombëtare në SHBA. Gjurmët e punës së tij madhështore në ndërtim ndodhen në shumë prej kryeveprave arkitekturore dhe ndërtesave më të famshme në Neë York City. Ndërmjet tyre: Kullat Dag Hammersjkold, “Qendra rezidenciale dhe tregëtare “The Epurio”, Javits Convention Center, Lincoln Center for the Performing Arts, Mt Sinai Hospital, Madison Square Garden, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *