Këngëtari shqiptar e thotë me gojën e tij/ U kemi marrë hallexhijve 5000euro, për dasmë, e ka parë zoti, tani lajmë gjy nahet…

Lajme nga Bota

Një për pl asje fjalësh ka ndodhur mes këngëtarit Labinot Rexha dhe Shkëlzen Jetishit-Xenit. E gjithë për pla sja ka filluar lidhur me një deklaratë të Labinotit rreth vet ëv rasjes së muzikantit Behar Morina.


Rexha në një intervistë të dhënë së fundi kishte pretenduar se arsyeja e vet ëvra sjes së muzikantit Behar Morina lidhet me k rizën financiare që e shkaktoi pandemia.Pas kësaj deklarate, Shkëlzen Jetishi në një reagim për Gazetën Express tha se arsyen e vd ekjes së Morinës nuk e dinë as familja e as pol icia, ndërsa e quajti Rexhën ‘tallavagji’.Nuk mungoi edhe këtë herë reagimi i Labinot Rexhës, i cili e akuzoi Xenin për vjed hje të këngëve, ndërsa tha edhe se kanë hyrë në g jynah duke u marrë qytetarëve shuma të mëdha të parave për dasma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *