Këngëtari Serb, Do Këndojë Në Korçë, Gazetarja, Shqiptare, E Mbështet: Do Jem Unë Aty Në Rresht Të Parë Të Dëgjoj….

Lajme nga Bota


Në mesin e bujës për ftesën si mysafir special, Goran Bregovic nga Bashkia e Korçës, në fesën e birrës në Korçë, gazetarja Kozeta Kurti ka ‘tollovitur’ rrjetin me veprimin e saj.

Kozeta është angazhuar shpesh herë me organizime të koncerteve të ngjashme, dhe këtë të fundit si duket po e pret me padurim. Në llogarinë e saj Instagram ajo ka ndarë një video nga një perdormancë e Bregovicit.

“22 gusht 2021 në Shqipëri. Unë, spektaktore e radhës së parë”, ka shkruar në mbishkrimin e videos. Gazetarja njihet për krijim polemikash dhe kështu veproj edhe së fundi, ajo tregoi se një reper nga Kosova do të performojë para Bregovic.

Derisa publiku aludonin se fjalaishte për Capital T, ( i cili së fundi rrëfeu se eka anuluar pjesëmarrjen e tij), ajo është shprehur se reperi “kurrë nuk ka qenë i ftuar në festivalin e birrës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *