Kaq shumë qenka Iodhur Vjollca Haxhiu

Lajme nga Bota

Këngëtarët janë mbajtur nga koncertet, mbrëmjet muzikore e sidomos dasmat e ahengjet e shumta.


Por, jo më. Me ardhjen e pandemisë, është prerë edhe çdo aktivitet i kësaj natyre, duke i lënë këngëtarët pa punë dhe në pauzë të gjatë.

Në këtë foto Vjollcë Haxhiu po duket fortë e lodhur nga dasma, ama sot as që do ta ndjente lodhjen nëse do të nisnin dasmat, shkruan “Kosovarja”.

Sa i përket jetës private, ende nuk dihet të ketë diçka të re tek këngëtarja. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published.