Kaq shumë ka ndyshuar “Ministri”, aktori te “Kafeneja Jonë”

Lajme nga Bota

Kaq shumë ka ndyshuar “Ministri”, aktori te “Kafeneja Jonë”.


Sa shumë ka ndyshuar “Ministri”, aktori te “Kafeneja Jonë”.

Aktori Gramos Gashi më së shumti mbahet mend për rolin e tij në serialin vendor “Kafeneja Jonë”.

Gashi lunte rolin e Nëntor Shylemajës, i njohur si “Ministri” në këtë serial.

Por, krahasuar me kohën kur ka luajtur në këtë serial, Gashi ka ndryshuar shumë në pamje.

Në fotot që i ka të publikuara në llogarinë e tij në rrjetin social Instagram, ai mezi njihet.

Më poshtë gjeni disa foto të tij, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. /K o so o v a r j a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *