Kaq shumë ka humbur kilogramë Egzona e Albatritit

Lajme nga Bota


Egzona e Albatritit ka humbur shumë kilogramë.

Egzona është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë e veçantë në forma të ndryshme, ajo shpesh është pjesë e lajmeve, shkruan Kosovarja.

Këtë herë, me një imazh të bukur dhe me një stil të thjeshtë ajo duket për mrekulli.

Por, vëmendje merr se sa shumë kilogramë ka humbur kohëve të fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.