Kaq shumë është rritur djali i Shkurte Gashit

Lajme nga Bota

Para pak muajve, Shkurte Gashi u bë nënë për herë të parë. Ajo lindi një djalë, qe e pagezuan me emrin Mal. Sonte për vizitë në shtëpinë e saj dhe të dashurit të saj, ishte Milot Llalloshi me gruan – mik i vjetër i Albertit. Miloti bashkë me bashkëshorten e tij Erxhinën dhe Albertin, pozuan me djalin e këngëtares i cili në fotografi duket se tashmë është rritur goxha shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *