Kaq pasuri i la baba Mahmut Feratit

Lajme nga Bota


Këngëtar i njohur shqiptar Mahmut Ferati, i cili me zërin dhe këngët e tij ka bërë publikun për vete, thotë se pa zë do të ishte aty ku është sot, shkruan “Kosovarja”.


Mahmut Ferati ka karrierë aq të gjatë me këngë e projekte të ndryshme, saqë këngës së tij të parë as që ia mban në mend titullin.

Kur këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore është pyetur se kush ia ka zbuluar talentin, ai ka treguar me krenari se talentin në muzikë ia ka zbuluar e nxjerr në pah babai i tij.

Pra, babai ia ka bërë këtë të mirë të madhe këngëtarit, i cili ndër tjerash edhe ka fituar majm nga muzika, e që tash gëzon mjaftë pasuri, sigurisht edhe falë meritës së babait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *