Kaq e re është nëna e Adelina Tahirit: Cila është mami këtu e cila vajza?

Lajme nga Bota

Kaq e re është nëna e Adelina Tahirit: Cila është mami këtu e cila vajza?. Adelina thotë: Kush është mami këtu e kush vajza?


Ditë më parë Adelina Tahiri dhe motra e saj Diana morën vëmendje duke u shfaq të dyja me stil të njëjtë të flokëve.

Ato u komentuan e pëlqyen shumë për dukjen e tyre, duke u shfaq si të ishin binjake, shkruan Kosovarja.

E përvec tyre ngjashëm me këtë stil të flokëve është shfaqur edhe nëna e tyre, e cila njihet si zonjë e rëndë e përherë elegante.

Duke i parë kështu të njëjta nëna më dy bijat po duken si të ishin trinjake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *