Kanë plot 22 fëmijë, ja si janë festat për këta dy prindër: Jan bekim që na i dha Zoti, do bënin çdo gjë për ta..

Lajme nga Bota

Familja Radfords është familja më e madhe në Britaninë e Madhe. Ata kanë 22 fëmijë.Në vendin e tyre festohet ”Hallowen”, e cila është në vendin tonë është një festë shumë e njohur. Për këtë festë përgatiten kostume të shumta dhe nëna e tyre nuk e ka pasur shumë të lehtë, të qe pë kostume për 22 fëmijë.


Sue dhe Noel Radford janë prindër të 22 fëmijëve të cilët formojnë familjen më të madhe në Britani si u tha dhe më lart. Ata jetojnë në Lancashire.

Kjo familje është mjaft e ndjekur edhe në rrjetet sociale, pasi postojnë video të shumta aty. Kurse babai i tyre Noel është lodhur shumë duke zbukuruar kunguj.


Prindërit e tyre thonë se do të lodhen shumë më pas duke pasutruar shtëpinë, por duan vetëm që fëmijët e tyre të jenë të lumtur dhe do bëjnë gjithçka për ta sepse jane bekimi qe u dha Zoti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *