Kancelarja Merkel paralajmëron ndryshimin e madh pas pa ndemisë, ja për çfarë bëhet fjalë

Lajme nga Bota


Kancelarja Merkel ka p aralajmëruar një ndryshim në barazpeshën e f uqisë ekonomike në botë, për shk ak të p andemisë. Ajo kërkoi hapa të reja në t eknologji.


Kancelarja gjermane, Angela Merkel tha se duhet të pyesim veten se ku do të përfundojë Evropa pas k rizës.

Në s amitin d igjital të qe verisë gjermane, kancelarja tha se Kina dhe Koreja e Jugut aktualisht po pë rjetojnë përsëri një rritje ek onomike. Njerëzit atje të gjithë mbajnë maska ??dhe nuk ka demonstrata të jo ko nformistëve, theksoi Merkel.

Gjermania nuk mund dhe nuk dëshiron të përdorë të njëjtat mjete për të l uftuar v irusin si Kina me sistemin e saj të kontrollit. Sidoqoftë, duhet bërë një pë rpjekje për të qenë në gj endje të vazhdojmë teknologjikisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.