Kancelarja gjerman jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët: Asnjë nga ju nuk do ndalohet për….

Lajme nga Bota


Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosovës, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 7 Shkurti do të munden të punojnë legal,isht në Gjermani vetëm me doku mente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasa portë të BE-së.Ky informacion është shpal,lur zyrta,risht nga Merkel ku thotë se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së


Kancelarja e Gjermanisë, po paralajmëron kri zën më të madhe të Bashkimit Europian që nga krijimi i U nionit më të rëndësishëm politik në botë.

Kjo situatë sipas Angela Merkel, është rezultat i pan demisë Covi d-19. Megjithatë, politikanja gjermane Viola Von-Cramon , që është raportuese për Kosovë në Parlamentin e Europës, thotë se Merkel do e kryejë një punë që lidhet me Kosovën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *