Kampionia e botës, Majlinda Kelmendi shet medaljen e saj për të blerë ilaçe për fëmijët me sëmundje të ligë: Dua që ata të jetojnë!

Lajme nga Bota

Majlinda Kelmendi ka bërë një gjest tejet ma dhështor dhe human. Ambasadorja e Care for Kosovo Kids dhe njëherit fituesja e medaljes së artë në Lojërat Olimpike.Majlinda Kelmendi shkroi këtë mesazh të veçantë duke i ftuar të gjithë që t’i bashkohen iniciativës së komunitetit të BERZH:

“Unë kam dëshirë që secili fëmijë të ketë shansin e vet në jetë. Për këtë kam dhuruar numrin tim me të cilin kam fituar Medaljen e Artë në Lojërat Olimpike në Rio në Brazil. Shitja e atij numri ka sjellur të ardhura për i’laçet e fëmijëve kosovarë të prekur nga kan ceri. Kjo më bënë krenare.


Ftoj që të më merrni shembull dhe të dh uroni për Care for Kosova Kids, që të gjithë të kenë shans në jetë. Shuma që dh uroni ju do të d yfishohet nga Banka Evropiane për Zhvillim dhe Rindërtim. Fëmijet kosovarë do të sherohen me ndihmën tuaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.