“Kafenetë dhe restorantet mund të mbyllen deri në fund të vitit 2022”

Lajme nga Bota

Miliarderi amerikan Bill Gates beson se kthimi në jetën normale është më larg sesa njerëzit presin, pavarësisht nga fakti që va ksina kundër CO VID-19 është aprovuar për përdorim të gjerë në Shtetet e Bashkuara.


Edhe pse vetë Gates e pranon se deri në verën e vitit 2021 duhet të jemi më afër kthimit në gjendje normale sesa tani, ai përsëri beson se nuk presim një kthim në jetën e vërtetë normale para vitit 2022.

“Nëse nuk ndihmojmë vendet e tjera të heqin qafe së mundjen dhe të shohin va ksinime të mëdha në Shtetet e Bashkuara, rre ziqet e përsëritjes së së mundjes do të mbeten të mundshme,” u shpreh ai për CNN.

Gates gjithashtu beson se tubimet e mëdha publike gjithashtu duhet të mbeten të ndaluara, ashtu si shumica e kafeneve dhe restoranteve./abcnews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *