Ka Qenë Njëra Ndër Aktoret Më Të Bukura Në Atë Kohe, Ajo Tashmë Është 50 Vjece Dhe Ndryshimi I Saj Do T’iu Lë Pa Fjalë…!!!

Lajme nga Bota


Në vitet e para të demokracisë pati fatin të merrte një ftesë nga shkolla e famshme franceze “Florent” për të bërë një eksperiencë të cilën ia ofroi z.François Florent, krijuesi dhe drejtuesi i të kësaj shkolle franceze e in ternacionale.

U nis drejt Parisit të famshëm ku prindërit e saj hynë në bo rxh për ti pa guar biletën e avionit. Komedia “Edhe ashtu edhe kështu”, me regji dhe skenar të Bujar Kapexhiut, me muzikë të Ardit Gjebresë është prodhuar në vitin 1989 nga “Kinostudio Shqipëria e Re”.

Sesilia Plasari ishte vetëm 23 vjeçe kur luajti në filmin “Edhe kështu edhe ashtu”. Shënonte viti 1989 dhe era e ndryshimeve në bll okun komunist kishte filluar të frynte edhe në Shqipëri.

Me një stil flokësh të rrallë për kohën dhe një fytyrë ën gjellore ajo mahniti shikuesit me pamjen e saj gjatë asaj periudhe, ndoshta nga të paktat bukuri që shqiptarët mundeshin të pë rballeshin në atë periudhë ku mungonte çdo gjë.

Ajo e ka ndërtuar jetën mes Shqipërisë dhe Francës duke u a ngazhuar në jetën artistike atje. Sesilia është pak më shumë se 50 vjeç dhe ruan të njëjtën fisnikëri e freski edhe pse vitet kanë kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *