Ka luajtur gjithmonë role negative, aktorja turke paska të dashurin 15 vite më të ri

Lajme nga Bota

Gjatë karrierës ajo ka luajtur role të ndryshme si në filma ashtu edhe në seriale, e një ndër seritë nga mbahet mend “Mukadesi” është “Fatmagul” në të cilin u paraqit me një rol negativ.

Por së fundmi ajo është vënë në qëndër të mediave rozë për lidhjen me kolegun e saj Murat Balci i cili është 15 vite më ri se ajo. Gjithashtu në rrjet qarkullon dhe një foto e çiftit ku shihen të përqafuar.


Aktorja e suksesshëm filloi të bisedoj me kolegun e saj 37 vjeç Murat Balci në Clubhouse, një nga aplikacionet më të njohura të kohëve të fundit.

Miqësia e tyre brenda një kohë të shkurtër është kthyer në dashur, shkruajnë mediat turke.

Gjatë karrierës ajo ka luajtur role të ndryshme si në filma ashtu edhe në seriale, e një ndër seritë nga mbahet mend “Mukadesi” është “Fatmagul” në të cilin u paraqit me një rol negativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *